PDA

Просмотр полной версии : Хто їде на ШЕШОРИ?

Goddess
26.06.2008, 11:02
Шешори Подільські

Менше трьох не збиратися! Більше — можна, аж до нескінченності. Кожен виконує свою партію, додаючи власних вражень, переживань, відчуттів, співає щиро, а отже неповторно. Врешті голоси зустрічаються й зливаються в унісон, виникає єдина мелодія — гармонійна, унікальна, досконала…
Шешори’2008 — Багатоголосся.

Музиканти з України, Грузії, Росії, Польщі, Чехії, Словаччини, Угорщини, Великобританії, Швеції, Німеччини, Франції. Автентичний фольклор та world-music, галерея просто неба, численні майстерні, нічні перформанси, а також перегляд документальних стрічок, знайомство з різноманітними музичними інструментами та джем-сейшени в юрті, яка буде встановлена на одній з фестивальних галявин, і ще багато чудових і непередбачуваних подій.

Традиційно відбудеться і ярмарок ремесел. Щоб взяти в ньому участь, необхідно завчасно подати заявку.

Потрапити на фестиваль можна не лише традиційним способом, але й, наприклад, на велосипеді.

Дата проведення фестивалю залишається незмінною — розпочнеться він 12 липня, на свято Петра і Павла, найбільше літнє свято українського села, й триватиме три дні. Звертаємо увагу на те, що останній день фестивалю, 14 липня — понеділок, але він буде надзвичайно цікавим і насиченим, отже звільніть його для себе, для якісної музики та спілкування з друзями.

малявка
01.07.2008, 00:25
посмотрела я на то, кто там и что будет... не впечатляет. тем более я активно протестую (но на меня никто не обращает внимания по этому поводу) простив проведения шешор не в шешорах. не хочу туду ехать. принципиально.
поеду лучше на шипот. вот так

Iskender
15.07.2008, 02:32
А я вже з Шешорів. З одного боку провали в організації фесту, спекотне сонце. З іншого: вельми цікава музика, зустрічі зі знайомими та друзями.
Взагалі, попри спеку, цей фест був вартий уваги!
Мені сподобались такі гурти: Nourou (Франція), Мартові (Україна), Пропала грамота (Україна), Maraca (Чехія).
А які у кого враження?

P.S. Доречи, скажіть, хтось знайшов Артура? :)

малявка
21.07.2008, 00:24
оооо, наслышана об артуре))) весело вам было

Разный
04.08.2008, 05:09
не я не еду точно